logo mcnw multicultureel netwerk

linkedin mcnw twitter mcnw facebook multicultureel netwerk

aanmelden netwerk meeting 29 november 2013

Partners

logo

logo vamedia

logo novi hogeschool

 ControMotion

Nieuwsbrief

Meld u zich hieronder aan op onze nieuwsbrief.

Pluk de Vruchten van Diversiteit: Kansen en Kracht

Onder deze titel organiseert de Stichting MCNW Multicultureel Netwerk de volgende netwerkbijeenkomst. Voorlopend op de organisatie van een Symposium dat de stichting in samenwerking doet met 'Eén Land Eén Samenleving'. Deze vindt plaats op 16 november 2013.

Vrijdag 27 September 2013 van 16.00 - 19.00 uur (inloop 15.30 uur) bij 'Alleato' te Utrecht.

  • Andere mensen ontmoeten op het gebied van diversiteit?
  • Een blik werpen op de huidige ontwikkelingenen de nieuwe mogelijkheden voor de werkvloer?
  • Vragen als: Hoe geef je inhoud aan diversiteit in je ondernemerschap | organisatie?

 

Pluk de vruchten van diversiteit: kansen en kracht op de werkvloer.

Wat betekent diversiteit voor uzelf op de werkvloer en|of uzef als ondernemer? Wat zijn de successen en valkuilen van divers ondernemerschap? De Nederlandse samenleving, die multicultureel karakter heeft, kent een groeiende, multicultureel diverse arbeidsmarkt. Omgaan met diversiteit op de werkvloer wordt dan ook een steeds belangrijker aspect en biedt veel voordelen! Voor de persoon met een niet-Nederlands culturele achtergrond, voor het management in de organisatie als voor alle medewerkers... Kortom, voor iedereen!

Een ieder draagt kennis en ervaring met zich mee die veelal onbenut blijft. Hoe brengen wij hierin verandering? Welke meerwaarde biedt deze verandering aan de organisatie en daarmee de medewerkers en in het bijzonder de medewerkers met een niet-Nederlands culturele achtergrond. Tijdens de bijeenkomst worden op deze vragen ingegaan door twee enthousiaste sprekers met ervaring via praktijkverhalen, up-to-date tips en tools om diversiteit op de werklvloer te laten slagen.

Waar: 'Alleato' - Adviesbureau voor Sociale Vraagstukken, Bemuurde Weerd Westzijde 4, 3513 BH Utrecht.  Deze is gelegen op loopafstand van Utrecht Centraal Station.  (Route).

De meest nabije parkeergarages op loopafstand zijn: Bijenkorf La Vie aan de Sint Jacobsstraat (3511BR); en Paardenveld aan de Kroonstraat (3511RC)

Voor wie: Ondernemers, ZZP-ers en iedereen die geïnteresseerd is in divers / multicultureel ondernemen.

 

Programma

15.30 - 16.00 u  Inloop

16.00 - 16.15 u  Welkom

16.15 - 17.00 u  Minchenu Maduro - Door middel van storytelling vertelt zij over haar ervaringen in Nederland in haar ontwikkeling van een opstandige puber tot zelfstandig multiculutureel ondernemer

17.00 - 17.15 u  Korte Pauze

17.15 - 18.00 u Henk Redmond van Redmond Consultancy & Management gaat in op diversiteit op de werkvloer en bespreekt wat de voordelen hiervan zijn en hoe dit bereikt kan worden. Hij gaat ook in op divers / multicultureel ondernemerschap en zal u tips, tools en concrete voorbeelden meegeven voor de praktijk.

18.00 - 19.00 u  Netwerkborrel

 

Bijdrage en aanmelding:

In verband met de zaalhuur en de catering vragen we een kleine bijdrage van € 7,50 voor deze bijeenkomst.

Aanmelden uiterlijk maandag 23 september 2013 bij Ria Lindeman, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw bijdrage op rek.nr. 44.83.13.707 t.n.v. Stichting MCNW Multicultureel Netwerk.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meldt u zo snel mogelijk aan!

 

Deze netwerkbijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Alleato, Redmond Consultancy & Management en Minchenu Maduro. De stichting MCNW Multicultureel Netwerk dankt hen hartelijk voor deze samenwerking!

 

 

"SAMENLEVEN IS NIET ALLEEN TOLERANTIE"

MAAR OOK LETTERLIJK MET ELKAAR IN GESPREK TREDEN.